Гостьова лекція Юрія Семенюка, начальника операційного управління ТОВ «Компанія «Спорттехніка», м.Чернігів на тему: «Організація фінансово-економічної діяльності на виробничому підприємстві»

19.04.2023р. відбулась гостьова лекція Юрія Семенюка, начальника операційного управління ТОВ «Компанія «Спорттехніка», м.Чернігів на тему: «Організація фінансово-економічної діяльності на виробничому підприємстві».
Здобувачам вищої освіти НУ «Чернігівська політехніка» спеціальності 072 – фінанси, банківська справа та страхування гість розповів про особливості своєї роботи та специфіку процесів фінансового планування та бюджетування у діяльності виробничого підприємства, важливість їх застосування та автоматизації. Студенти дізнались про процеси ціноутворення на підприємстві, особливості управлінського обліку, проведення бюджетного контролю та складання управлінської звітності.
Кафедра фінансів, банківської справи та страхування і здобувачі вищої освіти вдячні Юрію Івановичу за цікаво проведену лекцію. Сподіваємось на подальшу співпрацю!