Інтерактивне заняття на тему «Як фінансова грамотність та підвищення добробуту населення впливають на розвиток фінансового ринку?» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» 2 курсу гр. ФК-211

31.03.2023 р. керівницею навчальної лабораторії «CreativeFinlab» Національного університету «Чернігівська політехніка» д.е.н., професоркою Парубець О. М. було проведено інтерактивне заняття на тему «Як фінансова грамотність та підвищення добробуту населення впливають на розвиток фінансового ринку?» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» 2 курсу гр. ФК-211.  Заняття проводилось в рамках підтримки  ініціативи Національного банку України щодо проведення заходів Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей).

Впродовж інтерактивного заняття здобувачі вищої освіти розв’язували кросворди з фінансової тематики, відповідали на запитання, проводили дискусії і обговорення стосовно впливу фінансової поведінки населення  на розвиток фінансового ринку України в сучасних умовах.

 

GMW2023

#PlanYourMoney

#PlantYourFuture

#GMW2023

#LearnSaveEarn

#GMWUkraine2023

#ГраНавчанняДобробут