Обговорення освітніх програм підготовки бакалаврів, магістрів та докторів філософії за спеціальністю 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок

28.06.2024 на кафедрі фінансів, банківської справи та страхування Національного університету «Чернігівська політехніка» відбулося розширене засідання кафедри щодо обговорення освітніх програм підготовки бакалаврів, магістрів та докторів філософії за спеціальністю 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок.

У рамках обговорення гарантами програм було окреслено основні зміни в освітніх програмах, які були впроваджені протягом останніх років, розглянуто нові зміни в законодавчому полі підготовки здобувачів вищої освіти за всіма рівнями освіти окресленої спеціальності.

На засідання кафедри для обговорення освітніх програм були запрошені роботодавці, здобувачі вищої освіти, науково-педагогічні працівники.

Кафедра фінансів, банківської справи та страхування висловлює вдячність всім учасникам засідання за конструктивні рекомендації, пропозиції щодо удосконалення освітніх програм підготовки фахівців за різними рівнями освіти спеціальності 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок.

Сподіваємося на подальшу результативну роботу та співпрацю!!!