Онлайн-вебінар на тему «Заощадлива поведінка молоді в умовах війни» для учнів 11-х класів загальноосвітньої школи № 35 І-ІІІ ступенів м. Чернігова

Навчальна лабораторія «CreativeFinlab» Національного університету «Чернігівська політехніка» долучилася до ініціативи Національного банку України щодо проведення заходів Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей). 23.03.2023р. керівницею навчальної лабораторії «CreativeFinlab» д.е.н., професоркою Парубець О. М. було проведено онлайн-вебінар на тему «Заощадлива поведінка молоді в умовах війни» для учнів 11-х класів загальноосвітньої школи № 35 І-ІІІ ступенів м. Чернігова.

На вебінарі були розглянуті питання фінансового планування особистого життя, розроблення фінансової стратегії та заощадливої поведінки молоді, особливостей складання карти фінансових бажань і особистого бюджету, формування «фінансової подушки безпеки».

Слухачі онлайн-вебінару взяли участь у інтерактивних фінансових іграх, надали відповіді на тестові завдання.

Дякуємо учням 11-х класів загальноосвітньої школи № 35 І-ІІІ ступенів м. Чернігова за активність, креативність у прийнятті фінансових рішень та бажання підвищити рівень своєї фінансової грамотності та добробуту і сподіваємося на подальші зустрічі!!!

 

GMW2023

#PlanYourMoney

#PlantYourFuture

#GMW2023

#LearnSaveEarn

#GMWUkraine2023

#ГраНавчанняДобробут