Онлайн-заняття на тему «Фінансова інфраструктура національної економіки та добробут громадян у моїй країні»

 

 

30 березня 2023 р. представницею навчальної лабораторії «CreativeFinlab» Національного університету «Чернігівська політехніка», професором кафедри фінансів, банківської справи та страхування Наталією Холявко було проведено онлайн-заняття на тему «Фінансова інфраструктура національної економіки та добробут громадян у моїй країні». Учасниками заняття виступили здобувачі освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» Університету.
Протягом заняття здобувачі вищої освіти першого року навчання взяли участь у параді презентацій, у межах яких ознайомились із роллю управлінської, інституційної та обслуговуючої фінансової інфраструктури національної економіки у забезпеченні добробуту громадян України. Студенти працювали у мікрогрупах в онлайн-кімнатах, що дозволило поглиблено розкрити окреслені теми, розвинути навички командної роботи, а також лідерські й комунікаційні здібності – у ході публічного представлення групових напрацювань та подальшої дискусії.
Заняття проводилось у рамках підтримки ініціативи Національного банку України щодо проведення заходів Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей).


#GMW2023
#PlanYourMoney
#PlantYourFuture
#GMW2023
#LearnSaveEarn
#GMWUkraine2023
#ГраНавчанняДобробут