Участь Н. Холявко у віртуальному заході “Тренди ринку праці у фінансовій галузі”

Професор кафедри фінансів, банківської справи та страхування Наталія Холявко 22 квітня 2023 року взяла участь у віртуальному заході “Тренди ринку праці у фінансовій галузі”. Спікерами заходу виступили представники компаній та організацій, які активно наймають спеціалістів фінансового профілю. Під час панельної дискусії експерти галузі та HR-спеціалісти обговорили актуальні тенденції розвитку ринку праці у фінансовому секторі України.

Зокрема, наголос будо зроблено на наступних аспектах:

  • Трансформація ринку праці фінансових та інвестиційних спеціалістів після повномасштабного вторгнення
  • Нові виклики для компаній та фінансових професіоналів, зміна вимог до кандидатів та вакансій
  • Розширення спектру продуктів та географії проєктів фінансових компаній, участь фінансових спеціалістів у міжнародних проєктах
  • Активне залучення фінансових спеціалістів до аналітичної функції у компаніях та проєктах із фокусом на оцінку поточного стану української економіки, збитків від повномасштабного вторгнення, а також проектах, що націлені на відбудову економіки та підтримку українських компаній і підприємців тощо.

Захід є частиною ініціативи CFA Society Ukraine – програми Fearless Girls для українських жінок, що прагнуть професійного розвитку у галузі фінансів.