Участь у онлайн-зустрічі на тему «Дуальна форма здобуття освіти – форма освіти майбутнього. Міф чи реальність? Переваги та обмеження дуалки».

Професор кафедри фінансів, банківської справи та страхування Холявко Наталія 17 лютого 2023 року долучилась у якості слухача до онлайн-зустрічі на тему «Дуальна форма здобуття освіти – форма освіти майбутнього. Міф чи реальність? Переваги та обмеження дуалки».

Захід було організовано у рамках проєкту «Дуальна освіта для України», що реалізується за фінансової підтримки Проєкту «Економічна підтримка України». Модераторами зустрічі виступили к.е.н., доц. Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана Бучанська Олена та д.е.н., проф., проректор з наукової роботи Сумського національного аграрного університету Данько Юрій. Протягом онлайн-зустрічі здобувачі вищої освіти поділились власним досвідом навчання за дуальною формою, окреслили його основні переваги та труднощі. Учасники заходу мали змогу отримати Аналітичний звіт за результатами третього року пілотного проєкту в закладах фахової передвищої та вищої освіти з підготовки фахівців за дуальною формою здобуття освіти.

Дякуємо організаторам та модераторам онлайн-зустрічі за змістовний і насичений захід!