Участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Наука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки»

28 квітня 2023 року професор кафедри фінансів, банківської справи та страхування Наталія Холявко виступила на пленарному засіданні Всеукраїнської науково-практичної конференції «Наука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки» (Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя). Доповідь на тему «Сталий розвиток університетів: європейські кейси» було підготовлено спільно з Іриною Діденко, доцентом кафедри іноземних мов економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка. У ході виступу було презентовано проміжні результати реалізації проєкту «Сталий університет», що реалізується за підтримки Європейської асоціації дослідників освіти (EERA) та Української асоціації дослідників освіти (УАДО).

Дякуємо організаторам конференції за високий якісний рівень конференції, а спікерам – за змістовні й актуальні доповіді!