Онлайн-вебінар на тему «Сучасні тенденції розвитку міжнародного фінансового ринку та їх вплив на добробут громадян» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» 3 курсу гр. ФК-201

30.03.2023 р. керівницею навчальної лабораторії «CreativeFinlab» Національного університету «Чернігівська політехніка» д.е.н., професоркою Парубець О. М. було проведено онлайн-вебінар на тему «Сучасні тенденції розвитку міжнародного фінансового ринку та їх вплив на добробут громадян» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» 3 курсу гр. ФК-201. Заняття проводилось в рамках підтримки ініціативи Національного банку України щодо проведення заходів Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей).
Впродовж заняття обговорювалися питання впливу подій, що відбуваються на міжнародному фінансовому ринку в сучасних умовах на особистий добробут громадян. У процесі дискусій та обговорень було розглянуто структуру міжнародного фінансового ринку, сучасний стан та перспективи розвитку міжнародного фінансового ринку; особливості фінансових відносин громадян в ході реалізації своїх економічних інтересів на певних сегментах міжнародного фінансового ринку; ризики пов’язані з проведенням операцій на зазначеному ринку та методи їх зниження.
GMW2023
#PlanYourMoney
#PlantYourFuture
#GMW2023
#LearnSaveEarn
#GMWUkraine2023
#ГраНавчанняДобробут