Засідання Секції «Фінансова стабілізація: основні чинники, стратегія і тактика» Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених «ЮНІСТЬ НАУКИ-2023: СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНІ ТА ГУМАНІТАРНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА». 

27.04.2023 р. відбулося засідання Секції «Фінансова стабілізація: основні чинники, стратегія і тактика» Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених «ЮНІСТЬ НАУКИ-2023: СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНІ ТА ГУМАНІТАРНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА».

В роботі секції взяли участь аспіранти, студенти та науково-педагогічні працівники кафедри Фінансів, банківської справи та страхування. Між учасниками конференції розгорнулась жвава та тривала дискусія щодо перспектив розвитку ринку незабезпеченого споживчого кредитування в України, тенденцій та перспектив розвитку ринку криптовалют, а також обговорили особливості планування особистого бюджету в умовах війни та джерела і напрями фінансування витрат пов’язаних з розмінуванням територіальних громад України.

Висловлюємо щиру подяку нашим виступаючи, а також всім здобувачам вищої освіти, котрі взяли активну участь у роботі секції та представили власні тези доповідей.
Бажаємо нових наукових звершень та досягнень!